Naj ti bo z rožicami postlano

Z veseljem pokukam na Ustvarjalno skrinjo, kjer nastaja toliko čudovitih stvari izpod Vladkinih rok. Ko sem zagledala njeno in Tinino voščilnico pri zadnjem izzivu Ko me inspirira 4, mi je na misel takoj prišel rek Naj ti bo z rožicami postlano. In ker je pri meni poletje čas številnih praznovanj rojstnih dni, je nastala spodnja voščilnica. Ker si še nisem nabavila štampiljke z motivom pisave, sem se malo poigrala s časopisnim papirjem in Distress Inki. Čisto podobno meni in moji obsedenosti z reciklažo. No ja, s končnim izdelkom nisem čisto zadovoljna, a ker je bila voščilnica narejena s posebnim namenom kot rezultat inspiracije, se mi zdi prav, da jo objavim.

Pa naj vam bo preostanek tedna postlan z rožicami,

Martina




Komentarji

Oseba Klara sporoča …
Res je zelo lepa. Super ideja so ta okenca in všeč mi je kako si jih okrasila s srčki. :)
Oseba Vladuška sporoča …
ooo, Martina ti imaš pa čisto posebne darove in navdušena sem nad vsemi igrami in ostalimi izdelki, ki si jih ustvarila. Sem zelo vesela, da si se nama pridružila s Tino in da sem tako tudi prišla na tvoj blog. Všeč mi je ta ideja z okenci in kako si zanju skrila napis in miško. Lepo bodi.
Oseba Tina sporoča …
Kako zelo mi je všeč tvoja voščilnica. Okenca s srčki in krasna notranjost jo naredita res posebno in kdor jo bo dobil bo zagotovo zelo vesel. Hvala, ker si se nama pridružila.
Oseba Bonbonček sporoča …
Čudovita je!
Oseba Martina sporoča …
Najlepša hvala vsem za te besede. V veliko čast mi je, da lahko sodelujem z vama, Vladuška in Tina, ki vaju spoštujem kot umetnici in kot osebi pa čeprav vaju poznam samo preko bloga. Klara in Bonbonček, priznam, da sem vajin blog odkrila šele pred kratkim in rečem lahko, da so vajine umetnine naravnost krasne. Z veseljem se bom od zdaj naprej redno sprehajala po vajinem blogu. Vsem štirim želim prijeten teden in veliko ustvarjalnih trenutkov

Priljubljene objave

ZELENA NI SAMO POMLAD

Jakobovo po fantovsko, po moško

Šivilja in škarjice

Reciklaža, ali ko hrčkanje postane uporabno

Prešeren, Urška in Povodni mož

Velikonočni utrinki

Ko se dobijo štiri sestre