Tako lepo je praznovati...

... in z rok kaj dati. Rojstni dan je zame velik praznik. Največji. Vedno znova sem hvaležna za priložnost, ki mi je bila dana, da uživam na tem svetu tukaj in zdaj. Hvaležna sem za vse meni drage osebe, ki me obkrožajo, ki so prečkale mojo pot, za vsa tista bitjeca, ki so pred kratkim vstopila v naša življenja in ki bodo še prišla. 
Januar je eden izmed tistih mesecev, ko se pri nas rojstni dnevi kar vrstijo en za drugim. Čudovito je praznovati, se veseliti z drugimi še enega novega leta, ki jim je bilo podarjeno. Po vseh rojstno dnevno obarvanih sobotah in nedeljah v mesecu, pa sem si vseeno vzela čas in brskala po vaših čudovitih objavah in iskala navdihe. Toliko lepega ste ustvarile, toliko novih idej ste mi dale. Med prvimi me je navdušila ena izmed Vladkinih umetnin in njene štampiljke. Nastali so blokec, mapa in voščilnica snežak.



 
Ker enostavno ne morem brez iger, sem izdelala še igro Bolhice. Poskočne bolhice za svoje skakanje potrebujejo mehko podlago in debelejši filc je kot nalašč za to.



Bolhice so po končani igri spravljene v mošnjičku...
...podlogo pa enostavno zvijemo.

Všeč mi je podarjati, prijetno pa mi je tudi prejemati. Še posebno, če je to darilce presenečenje in če je narejeno z ljubeznijo otroških rok. Sama praznujem rojtni dan poleti, imam pa meseca januarja še en svoj osebni praznik. Hvala Nejko, za tako čudovito darilce za moj god!


Najdragocenejša darila naredijo otroški prstki.


Želim vam uspešen skok v nov teden.

Bolšji pozdrav,

Martina

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Me veseli, da sem bila navdih za tvoje ustvarjanje :) Všeč mi, kako raznolike stvari si delala od blokca, mape do čestitke in celo igrce. Slednja zgleda prav zabavno. In lepo si ustvarila ozadje rožic v vazi in ta snežak je tako luškan s svojim pikčastim šalom.
Oseba moi sporoča …
Hvala za tvoj komentar, sem te komaj danes našla ;) Lepo je pri tebi in krasno si zapisala v svoj profil, da je igranje bogastvo, ki ga ne bi smeli nikoli zapraviti. Se podpišem ;)
Krasne igrive voščilnice si naredila.
Oseba Maja sporoča …
O, hudo!! Sploh nisem vedela, da imaš blog!!! Pridem večkrat!
Oseba Bonbonček sporoča …
Joj, spet tako lepi izdelki. Čudoviti so.
Oseba Janja sporoča …
Krasni izdelki. Lp
Oseba giaonhan247 sporoča …
Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

Priljubljene objave

ZELENA NI SAMO POMLAD

Šivilja in škarjice

Jakobovo po fantovsko, po moško

Reciklaža, ali ko hrčkanje postane uporabno

Velikonočni utrinki

Skodelica čaja

Prešeren, Urška in Povodni mož