Ko so na obisku takšni in drugačni škrati

So vas že kdaj obiskali škrati? No, mene v teh dneh prav gotovo so. Cela vrsta jih je bila. :)

Najprej mi je zagodel POŠTNI ŠKRAT. Jah, res si je vzel čas zame. Prejšnji teden sem nestrpno pričakovala Martinino darilce. Ne vem sicer, kaj se je zgodilo, toda po zagotovilu pošiljateljice, da je darilce poslala naprej, me je začelo resno skrbeti, kaj se je s paketkom zgodilo. Ko sem se že nekako sprijaznila s tem, da očitno ne bo prišel do mene, pa me je po več kot enem tednu v nabiralniku čakal listek o prispeli pošiljki. Kako se je po tolikem času znašel tam se mi tudi sanja ne. Ampak, saj sploh ni važno. Dobila sem ČUDOVITO darilce. Naj, najlepša hvala Martina za umetnini izdelani z ljubeznijo in s toliko pozitivne energije. Obesek bom z veseljem nosila, voščilnica pa je že našla posebno mesto.

Drugič pa mi je tale škrat zagodel, ko sem izvedela, da voščilnica namenjena Andreji ni prispela na cilj, vsaj ne na željeni cilj. Še enkrat oprosti Andreja. Poslala sem novo in čeprav s takšno zamudo,  je  iz srca.
Drugi škrat, ki je prišel malo na obisk je bil ŠKRAT POZABLJIVEC. Tamara mi je prijazno poklonila spodnjo nagradico, jaz pa sem jo pozabila objaviti na svojem blogu. Tamara, najlepša HVALA za nagradico. Res sem je bila vesela.


Na zastavljena vprašanja bom odgovorila v eni od prihodnjih objav. Nagradico pa podarjam prav vsem, ki jih vidite na desni strani mojega bloga, saj ste mi  ravno ve/vi neprecenljiv navdih in motivacija za ustvarjanje, neprecenljivi vir koristnih informacij in nasvetov, ravno ve me nevede spodbujate postati še boljši človek. Od vas se veliko naučim o življenju in za življenje. Hvala vam.

Tretji škrat je bil ŠKRAT SANJAČ, ki mi pri ustvarjanju nikakor ni pustil preklopiti v višjo prestavo. Zato je v moji mali delavnici vse nastajalo takoo zeloo počasi. No, ampak na srečo se je že poslovil.

Prišel je še en, ki se sicer ni predstavil, mi je pa vsak dan znova vzel minutke časa namenjenega samo meni. Posledica tega je bila, da sta bila dan in večer, ki se je prevesil v noč vsekakor prekratka za vse tisto, kar sem nameravala storiti zase.

No, ampak konec dober, vse dobro. Škratki so odšli, jaz pa sem že v pripravah na praznovanje Velike noči. O tem pa drugič.

Škratkov pozdrav vsem,

Martina                                                                                                                                                  Komentarji

Oseba Hali sporoča …
Samo da so se navihanci poslovili :-) Krasna čestitka, ptički so tako ljubki!
Oseba helena sporoča …
Veš kaj, nič hudega če so te obiskali, si imela vsaj pestro in ti ni bilo dolgčas. Verjamem, da so ti šli na trenutke na živce, ampak kot praviš, je zdaj vse v redu.
Jaz imam trenutno enega velikega in debelega škrata z imenom Brezidej ali po domače Lenuh. Nič ne kaže.
, da bi imel namen oditi....:):)
Oseba oldpunca sporoča …
Kako prisrčen zapis! Včasih se pač zgodi, da gre vse narobe :-) Tvoja voščilnica pa je čudovita, zelo pozitivno deluje v teh oranžnih tonih.
Oseba moi sporoča …
Sem si tudi sama oddahnila, da je paketek končno prispel, čeprav sem imela pripravljenega že drugega.
Sicer pa konec dober vse dobro ;)
Sem vesela, da ti je všeč darilo.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Se zgodi,
ampak se je pa dogajalo!
Lepe stvari si dobila in tudi oddala.
Prijetne praznične dni
Tamara
Oseba DB sporoča …
Tudi škrati nam morajo delati družbo v življenju, drugače bi bilo dolgočasno.
Oseba Andreja sporoča …
Tele škrat ti je pa res zagodel :-)) Z veseljem jo pričakujem; izgleda zelo lepo!
Želim ti lepe praznične dni, predvsem pa tisti pravi notranji mir :-))
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Hehe, kako lepo si napisala, si me prav nasmejala :) Škratki znajo kar zagosti kakšno, ja :)) Važno, da ti niso odnesli navdiha - tvoji pikčasti ptički so Super ljubki!
Oseba Vladuška sporoča …
Taki so ti škratje, tako radi ponagajajo. Super, da si pošiljko le dobila, bi bilo zelo škoda, če je ne bi :)
Oseba Simona sporoča …
Ja, škrati nam včasih res ponagajajo, kajne. Si me spomnila - očitno je bil pri meni tudi pozabljivec - moram objaviti nagradico tudi sama.
Oseba Biljana sporoča …
REs lepo darilce in super voščilnica.
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Živjo,
pogrešam tvoje objave :)
Lepe praznike želim.

Priljubljene objave

ZELENA NI SAMO POMLAD

Praznične čarovnije

Šivilja in škarjice

Zelena pomlad

Vsaka rožica ima svoj duh

Velikonočni utrinki