Ko srečaš čas, navdih in drugačnost

Ko ujameš čas, ki kar drvi skozi teden, ko dobiš navdih, ki ga moraš takoj preobraziti v izdelek in ko poskusiš nekaj drugačnega, novega, se počutiš srečno, umirjeno, izpolnjeno.
Ulovljeni čas sem izkoristila v svojem ustvarjalnem kotičku.
Navdih sem dobila, ko sem zagledala Tinine simpatične kozarčke in čudovito voščilnico. Nastal je kompletek za ozimnico, ki ga pripenjam v majsko galerijo Najlepšega para.

Reciklirala sem večjo škatlo in okrasila kozarčke za ozimnico s tagci Najlepšega para.


Dodala sem še voščilnico.


Nekaj drugačnega pa sem poskusila, ko sem morala izdelati darilce za malo gospodično. Sama najraje uporabljam pravljične like, ki so jih poznali že naši dedki in babice, ampak tale muca se mi je tako prikupila, da jo bom sigurno še uporabila.

Kompletek Hello Kitty so sestavljali...

...čečkalnik...

...lonček za barvice...

...sestavljanka.

Sprintan motiv sem nalepila na lepenko in vse skupaj embosirala s prozornim prahom - za boljšo obstojnost sličice - se obnese. Na koncu sem lepenko zrezala.


S spodnjo voščilnico pa se želim zahvaliti vsem ustvarjalkam za navdih, ki mi ga podarjate s svojimi mojstrovinami in znanjem. Hkrati pa iz vsega srca čestitam Marininemu  novonastalemu ustvarjalnemu timu. Punce, super ste!!! Z vašimi umetnijami rastem in se učim. Komaj čakam, kaj boste pripravile v prihodnje.Navdihnjeno drugačen pozdravček do naslednjič :),

Martina

Komentarji

Oseba Martina sporoča …
Wow, Martina, koliko lijepih radova kod tebe. Sviđaju mi se svi jako.
Lp, MArtina
Oseba Tina sporoča …
Martina, vesela sem, da sem ti bila navdih...in zahvala velja enako...hvala tudi tebi za vse kar deliš z nami. Kozarčki so mi super...Hello Kitty pa si tudi pripravila zelo lepo. Zagotovo je (bo) požela veliko navdušenja.
Oseba helena sporoča …
Čudovita ideja za ozimnico s kozarčki. Hello Kitty kompletek pa je tako ljubek, da se ga ne morem nagledati. Hvala za tvojo prijazno "zahvalno" voščilnico. verjemi, da si tudi ti velik navdih mnogim med nami, ki te spremljamo. Lep vikend!
Oseba Klara sporoča …
Kako lepa ozimnica! Si kar predstavljam kakšno jagodno marmelado v kozarčkih :)! Pa tudi hello kitty komplet je super :)!
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
O, kar dosti časa si ujela, vidim :) In naredila res luštne stvari. vse mi je všeč. Blokec si čisto sama naredila? Krasen je. In oblečena škatla se mi zelo dopade. Vedno me presenečate s temi oblečenemi škatlami. Le kako vam uspeva. Moje nikoli ne izgledajo tako lepo.
Oseba Manca sporoča …
Hudo lepo, Martina! Tale Hello Kitty bo pa še meni postala všeč zdaj, ko vidim tvoje izdelke :D
Lp
Manca
Oseba Metuljčica sporoča …
Joj Martina, kako lepa poteza s tvoje strani. Lepa hvala za tvoje komentarje na Metuljčici. Tale Hello Kitty me spremlja že kar nekaj časa, saj so moje male prijateljice njene prave "fenice". Čudoviti izdelki. Tudi ozimnica je več kot dobra ideja, voščilnica pa je mega!
Oseba Helena sporoča …
Že embalaža za ozimnico je fantastična, ko bo še vsebina, pa bo tako še bolj super.
Zanimivo, kako je ta lik mačke priljubljen. Tudi moje nečakinje so čisto nore nanjo. Krasen komplet!
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Draga Martina, tudi mi rastemo in se učimo ob tvojih umetnijah! Kar ne morem se nagledati prekrasnega kompleta za ozimnico, Hello Kitty kompletek bi si moja Nina takoj prisvojila (velika fenica te mucke je), voščilnica pa tudi čudovita! Hvala za prijazne besede, ki si jih zapisala v moji hiški in tudi tukaj! Lepo bodi, Maja
Oseba Mojca sporoča …
Same luštne stvari pri tebi, taler sestavljanka mi je zelo všeč, kako krasna ideja!! kozarčki so pa tudi prekrasni. lp
Oseba Klara sporoča …
Martina, vse se učimo ena od druge. Tudi tvoji izdelki so velikokrat navdih. Krasno "ozimnico" si pripravila...in hello kitty...če ne bi povedala, bi mislila, da je kupljena.Super darilce. :))
Oseba Klara sporoča …
Avtor je odstranil ta komentar.
Oseba Andreja L. sporoča …
Tudi tebi hvala, ker lahko gledamo in se učimo od tebe :-))
Tale objava je prava bomba ... zelo si bila pridna.
Kozarčki so zelo lični, Hello Kitty je prisrčna, zadnja voščilnica pa deluje zelo mehko in žametno!
Oseba oldpunca sporoča …
O, kako lepo si ulovila čas :-) Kozarčki za ozimnico in škatla so čudoviti. Muca je prav prisrčna in gotovo je razveselila obdarovanko.
Hvala za čudovito voščilnico. Lepo je, da smo si, vsaka s svojimi izdelki in vsaka s svojim stilom, ena drugi v navdih, da črpamo ideje iz blogov in da uživamo v "druženju" :-))
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Ma kaj naj še dodam, na vse objavljeno, pokomentirano
Super Martina
lp Tamara
Oseba Ne-Ja sporoča …
Super in zelo domiselne priprave na ozimnico si imela. Kar pa se tiče Hellov Kitty - vsaka ti čast.

Hvala, ker si se ustavila pri meni in mi s tem pokazal tudi tvoj blog. Se moram vsesti in prečekeriati tovje objave, ma kar sem do sedaj videla je fenomenalno :)

papa
Jerneja
Oseba Janja sporoča …
Kozarčki so dobili čudovite obešanke, kompletek za deklico je super. Pri zadnji voščilnici pa je ozadje tako odlično narejeno, da sem jo morala povečati :).
Res si nam pokazala zelo lepe izdelke. Lp
Oseba Vladuška sporoča …
Kako cudovito si pripravila kozarcke in tale muca je tudi kjut.
Oseba Biljana sporoča …
O,kako si pridna, kozarci sofenomenalni, darilce za mlado gospodično pa čudovito. Zelo si se potrudila.

Priljubljene objave

ZELENA NI SAMO POMLAD

Reciklaža, ali ko hrčkanje postane uporabno

Velikonočni utrinki

DOBRODOŠEL MAREC

Skodelica čaja

Zelena pomlad

Šivilja in škarjice