NOVO V STAREM

Pa je prišlo nekaj novega v starem. Moja nova objava. Star blog v malce novi preobleki. Nova voščilnica z napisom v starem okvirju, ki sem ga tokrat podarila sebi za motivacijo, za navdih, za nov začetek. V Craftalnici so me navdihnili z izzivoma Povej z verzom in Pet 3D cvetov. Uporabila sem nove Tinine čudovite šablonice Najlepšega para.


Nov logotip, ki ga je oblikovala moja sestra Manca in ki predstavlja tisto kar jaz sem. Tisto, kar imam tako rada pri ustvarjanju. Ekološko je moj način življenja. To, da obožujem vse kar je naravno in narava, že veste. Morda pa ne veste, kaj naj bi pomenila kratica POP.



Tudi ta predstavlja nekaj, kar jaz sem. Sem "skoraj ozdravljen hrček" in zadnji dve leti sta, verjeli ali ne, pospravljanje in organizacija postali moja strast.

To, da rada recikliram in obnavljam kaj starega je dejstvo in verjetno tudi zapis v mojem DNKaju, nekaj, kar mi je dala moja družina. Rada dajem novo življenje in uporabnost predmetom, ki so že skoraj za v smeti.

Rada podarjam, obdarujem bližnje, znance, včasih osebo, ki jo vidim prvič v življenju. Da se ji zahvalim, potolažim, morda samo polepšam dan. Podarjanje  je potreba, vrednota, je nekakšna protiutež za vse tisto, kar v življenju sprejmem. Je izraz hvaležnosti.

In tako je nastala kratica POPPOSPRAVIM - OBNOVIM - PODARIM.  Na svojem blogu bom enkrat na mesec predstavila en takšen moj projekt POP ART. Tako za idejo, za navdih, ker preprosto to želim deliti z vami.

V tem mesecu sem pospravila vseh "sto kilogramov" kartonov, kartončkov in lepenk vseh oblik in velikosti. Veliko tega je šlo v tisto pravo reciklažo, nekaj sem jih uredila po uporabnosti, velikosti, nekaj sem jih spremenila v polizdelke, ki čakajo na moj trenutni navdih, nekaj pa sem jih takoj obnovila in podarila. POP ART PROJEKT KARTONI IN LEPENKE bom natančneje predstavila v naslednji objavi. Tokrat nekaj kar sem podarila. Spodaj je preprost album iz odpadnega kartona (navodila za izdelavo sem našla tukaj  Sweet bio design), navdih za platnico pa mi je bil tokratni izziv Ko me inspirira # 74 in s cvetjem okrašen okvir. Narejen res hitro in preprost za izdelavo.






Toliko za danes. Bodite v cvetju :), Martina

Komentarji

Oseba Klara sporoča …
Lepo, da si nazaj :)! Se že veselim POP objav! In lep album (in tudi voščilnica).
Oseba Vladuška sporoča …
Lepo si si podarila to sliko za motivacijo. Kako je fino, ko človek nekaj naredi samo zase, kajne? In platnic aalbuma je tudi čudovita. Lepo, da si se nama pridružila.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Lepo si ustvarjla in super reciklirala :). Pri CRAFT-alnici je eno izmed navodil, da moraš izdelati voščilnico in dodati vsaj 5 cvetov.. Tvoj okvir žal ne ustreza enemu kriteriju. Sem pa vesela, da si nazaj :). LP,
Jerneja
Oseba AndrejaM sporoča …
Tvoja kratica POP mi je zelo všeč! Mislim, da si jo bom večkrat ponovila! Pokazala si nam zelo lepe izdelke. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici
Oseba Tina sporoča …
Čudovita mi je tvoja deklica z zvončki, pa krasen logotip!!! in tvoja POP kratica...hvala za sodelovanje in navdihujoč postanek pri tebi na blogu.
Oseba Goga sporoča …
Zanimiva kratica, bi se jo dalo uporabit. Tvoje ustvarjanje je lepo.dva čudovita izdelka si nam pokazala.

Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga
Oseba Andreja sporoča …
Lepe cvetke si naredila in jih združila v čudovito voščilnico :-))
Vesela sem, ker sodeluješ na našem izzivu CRAFT-alnice.
Oseba Simon Durochefort sporoča …
Boste želeli začeti s projektom, vendar banka noče, da vam posojilo? Na voljo smo vam osebni kredit od 2.000 do 10.000.000 evrov. Pokličite nas.

E-pošta:  simondurochefort@gmail.com
WhatsApp:  +33752366330

Priljubljene objave

ZELENA NI SAMO POMLAD

Šivilja in škarjice

Jakobovo po fantovsko, po moško

Reciklaža, ali ko hrčkanje postane uporabno

Velikonočni utrinki

Skodelica čaja

Prešeren, Urška in Povodni mož