nedelja, 27. januar 2013

Tako lepo je praznovati...

... in z rok kaj dati. Rojstni dan je zame velik praznik. Največji. Vedno znova sem hvaležna za priložnost, ki mi je bila dana, da uživam na tem svetu tukaj in zdaj. Hvaležna sem za vse meni drage osebe, ki me obkrožajo, ki so prečkale mojo pot, za vsa tista bitjeca, ki so pred kratkim vstopila v naša življenja in ki bodo še prišla. 
Januar je eden izmed tistih mesecev, ko se pri nas rojstni dnevi kar vrstijo en za drugim. Čudovito je praznovati, se veseliti z drugimi še enega novega leta, ki jim je bilo podarjeno. Po vseh rojstno dnevno obarvanih sobotah in nedeljah v mesecu, pa sem si vseeno vzela čas in brskala po vaših čudovitih objavah in iskala navdihe. Toliko lepega ste ustvarile, toliko novih idej ste mi dale. Med prvimi me je navdušila ena izmed Vladkinih umetnin in njene štampiljke. Nastali so blokec, mapa in voščilnica snežak. 
Ker enostavno ne morem brez iger, sem izdelala še igro Bolhice. Poskočne bolhice za svoje skakanje potrebujejo mehko podlago in debelejši filc je kot nalašč za to.Bolhice so po končani igri spravljene v mošnjičku...
...podlogo pa enostavno zvijemo.

Všeč mi je podarjati, prijetno pa mi je tudi prejemati. Še posebno, če je to darilce presenečenje in če je narejeno z ljubeznijo otroških rok. Sama praznujem rojtni dan poleti, imam pa meseca januarja še en svoj osebni praznik. Hvala Nejko, za tako čudovito darilce za moj god!


Najdragocenejša darila naredijo otroški prstki.


Želim vam uspešen skok v nov teden.

Bolšji pozdrav,

Martina

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Me veseli, da sem bila navdih za tvoje ustvarjanje :) Všeč mi, kako raznolike stvari si delala od blokca, mape do čestitke in celo igrce. Slednja zgleda prav zabavno. In lepo si ustvarila ozadje rožic v vazi in ta snežak je tako luškan s svojim pikčastim šalom.

moi pravi ...

Hvala za tvoj komentar, sem te komaj danes našla ;) Lepo je pri tebi in krasno si zapisala v svoj profil, da je igranje bogastvo, ki ga ne bi smeli nikoli zapraviti. Se podpišem ;)
Krasne igrive voščilnice si naredila.

Maja pravi ...

O, hudo!! Sploh nisem vedela, da imaš blog!!! Pridem večkrat!

Bonbonček pravi ...

Joj, spet tako lepi izdelki. Čudoviti so.

Janja pravi ...

Krasni izdelki. Lp