Ko najmanj pričakuješ ALI vse ob pravem času

Danes je za mano eden tistih dni, ki si jih želim čim prej izbrisati iz spomina. Pa ne, da bi me doletelo, kaj tako zelo, zelo groznega, ne, samo vse mi je šlo narobe. Vstala sem rahlo z levo nogo, komunikacija z drugimi je bila čisto na drugi frekvenci, na trenutke, kot da ne bi bila s tega planeta. Skoraj vsaka stvar, ki je pristala v mojih rokah, je potem kmalu pristala na tleh. Za piko na i pa so mi zagodle še vremenske razmere. Moja vsakodnevna pot v službo in nazaj se je iz štirideset minutne vožnje, spremenila v štiri urno vožnjo. Po skoraj dveurnem postanku z avtomobilom - parkirani smo bili kar na avtocesti :), sem dobesedno priplula (ne pripeljala) do doma, v vsej tisti plundrasti mešanici snega in dežja. 
Skratka, ko sem vsa slabovoljna in naveličana dolgotrajne vožnje hitela dragemu razlagat kako "uboga" sem, sem na mizici s ključi zagledala listek poštne pošiljke, ki je bil tam že od prejšnjega tedna, a nekako nisem uspela iti na pošto. Vedela sem, da je zunaj norišnica, pošta se je že počasi zapirala, ampak v meni se je prebudila tista neustavljivo močna želja, da MORAM imeti pošiljko, prežemal me je tisti občutek, da je točno zdaj pravi čas. Res sem hvaležna svojemu možku, da se me je usmilil in šel na pošto. Še ne čisto pomirjena od vseh dogodkov, ko sem najmanj pričakovala, pa se je paketek v rokah mojega moža, zasvetil kot sončni žarek in v trenutku pregnal sivino današnjega dne.

Maja TISOČKRAT HVALA za tako prijetno in čudovito presenečenje. Res si mi običajen, rahlo siv dan spremenila v sončnega. HVALA za čudovito izdelan blokec in napisane besede (res sem vesela, da si si drznila spremeniti pravila igre :)). Darilce je že spravljeno na prav posebnem mestu, polnila pa ga bom s samimi pozitivnimi in dobrimi besedami.



In tako mi je življenje ponovno pokazalo, da se mi vse zgodi točno takrat, kot je prav in da me obdaruje na tako čudovit način takrat, ko najmanj pričakujem.

Verjemite v čudeže in srčne ljudi, oni so tisti, ki vam sive, temačne dni in trenutke spremenijo v sončno pravljico.

Srčen pozdrav do prihodnjič,

Martina

Komentarji

Oseba Klara sporoča …
Čudovito darilo si dobila...in me spomnila, da tudi mene že skoraj en teden čaka pošiljka na pošti...na žalost pa ne s takim lepim presenečenjem. ;) Pozdravček... :)
Oseba oldpunca sporoča …
Čudovit zapis, Martina. Zelo lepo presenečenje si dobila in ravno pravi čas :-)
Oseba helena sporoča …
Če verjameš ali ne, tudi meni je šlo včeraj vse narobe; grozno zoprn dan. Na žalost pa mene ni čakalo darilce, ki je naravnost čudovito.
Danes je že bolje, ker sije sonček.
Oseba Bonbonček sporoča …
Saj veš, kaj pravijo: slab začetek, dober konec :)
Čudovito darilce si dobila!
Oseba moi sporoča …
Kako lepo presenečenje. Vesela sem zate, da ostajaš takšna pozitivka in se ne pustiš spotakniti življenju ;)
Oseba Maja sporoča …
Joj, sem se res že bala, da ga nisi dobila oz. da je šel na kakšen napačen naslov! Sem vesela, da dan ni bil več tako siv!
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudoviti darilo,
Ko boš imela čas pokukaj na moj blog,
Lep dan Tamara
Oseba Kristina sporoča …
Uf očitno je tak teden - sem imela podobne dni, kot si odlično opisala. Majina beležnica pa je taka kot vsi njeni izdelki - balzam za oči in dušo.
Oseba Andreja sporoča …
Čudovito darilo; Majine mojstrovine so res fantastične in le kdo jih ne bi imel :-))
Res je, včasih te čisto majhna stvar spravi nazaj v dobro voljo!
Oseba Vladuška sporoča …
Res je lepo, ko nam take dni razžarijo in obarvajo drobni trenutki veselja. Verjamem, da ti je ta Majin izdelek dal novega zagona saj je resnično prečudovit.
Oseba Čarobna hišica sporoča …
Ja včasih je pa res dan preplet enih čudnih negativnih energij ... moj je bil tak včeraj ... hvala bogu, da ga je konc ... hehheheh ... Ja beležka je pa res krasna ... in tudi tvoj blog je poln lepih izdelkov ...
Oseba Mizi Margueron sporoča …
Ponovno se počutim tako blagoslovljeno v svojem zakonu, potem ko je dr. Igbinovia vrnila mojega moža, ki se je ločil od mene za dobre 3 mesece. Sem Maja Anton po imenu iz hrvaške. Čeprav imam usta po celem telesu, ne bo dovolj, da se zahvalim dr. Igbinovii za pomoč pri mojem življenju. Moj mož se je ločil od mene 3 mesece in brez njega sem bila v bolečinah in agoniji, tako da sem iskala pomoč povsod, a nič ni delovalo, dokler nisem mislila na dr. Igbinovia, na katerega sem stopila v stik, sem mu razložila svojo situacijo in obljubil je da se mi bo mož javil v treh dneh, kolikor mi srce še bije zanj. Verjela sem vanj in pripravil mi je urok in mož me je poklical tako, kot je rekel dr. Igbinovia. Prosil je in rekel, da me potrebuje nazaj in zdaj spet živiva srečno. Vsi, ki berejo moj članek, ki potrebujejo pomoč, naj se obrnejo na njegov e-poštni naslov: doctorigbinovia93@gmail.com ali whatsapp +12162022709 in viber +12066713285, kar je najboljši način, da rešite svoj zakon

Priljubljene objave

ZELENA NI SAMO POMLAD

Šivilja in škarjice

Jakobovo po fantovsko, po moško

Reciklaža, ali ko hrčkanje postane uporabno

Velikonočni utrinki

Skodelica čaja

Prešeren, Urška in Povodni mož