četrtek, 29. maj 2014

Ko srečaš čas, navdih in drugačnost

Ko ujameš čas, ki kar drvi skozi teden, ko dobiš navdih, ki ga moraš takoj preobraziti v izdelek in ko poskusiš nekaj drugačnega, novega, se počutiš srečno, umirjeno, izpolnjeno.
Ulovljeni čas sem izkoristila v svojem ustvarjalnem kotičku.
Navdih sem dobila, ko sem zagledala Tinine simpatične kozarčke in čudovito voščilnico. Nastal je kompletek za ozimnico, ki ga pripenjam v majsko galerijo Najlepšega para.

Reciklirala sem večjo škatlo in okrasila kozarčke za ozimnico s tagci Najlepšega para.


Dodala sem še voščilnico.


Nekaj drugačnega pa sem poskusila, ko sem morala izdelati darilce za malo gospodično. Sama najraje uporabljam pravljične like, ki so jih poznali že naši dedki in babice, ampak tale muca se mi je tako prikupila, da jo bom sigurno še uporabila.

Kompletek Hello Kitty so sestavljali...

...čečkalnik...

...lonček za barvice...

...sestavljanka.

Sprintan motiv sem nalepila na lepenko in vse skupaj embosirala s prozornim prahom - za boljšo obstojnost sličice - se obnese. Na koncu sem lepenko zrezala.


S spodnjo voščilnico pa se želim zahvaliti vsem ustvarjalkam za navdih, ki mi ga podarjate s svojimi mojstrovinami in znanjem. Hkrati pa iz vsega srca čestitam Marininemu  novonastalemu ustvarjalnemu timu. Punce, super ste!!! Z vašimi umetnijami rastem in se učim. Komaj čakam, kaj boste pripravile v prihodnje.Navdihnjeno drugačen pozdravček do naslednjič :),

Martina

19 komentarjev:

Martina pravi ...

Wow, Martina, koliko lijepih radova kod tebe. Sviđaju mi se svi jako.
Lp, MArtina

Tina pravi ...

Martina, vesela sem, da sem ti bila navdih...in zahvala velja enako...hvala tudi tebi za vse kar deliš z nami. Kozarčki so mi super...Hello Kitty pa si tudi pripravila zelo lepo. Zagotovo je (bo) požela veliko navdušenja.

helena pravi ...

Čudovita ideja za ozimnico s kozarčki. Hello Kitty kompletek pa je tako ljubek, da se ga ne morem nagledati. Hvala za tvojo prijazno "zahvalno" voščilnico. verjemi, da si tudi ti velik navdih mnogim med nami, ki te spremljamo. Lep vikend!

Klara pravi ...

Kako lepa ozimnica! Si kar predstavljam kakšno jagodno marmelado v kozarčkih :)! Pa tudi hello kitty komplet je super :)!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

O, kar dosti časa si ujela, vidim :) In naredila res luštne stvari. vse mi je všeč. Blokec si čisto sama naredila? Krasen je. In oblečena škatla se mi zelo dopade. Vedno me presenečate s temi oblečenemi škatlami. Le kako vam uspeva. Moje nikoli ne izgledajo tako lepo.

Manca pravi ...

Hudo lepo, Martina! Tale Hello Kitty bo pa še meni postala všeč zdaj, ko vidim tvoje izdelke :D
Lp
Manca

Metuljčica pravi ...

Joj Martina, kako lepa poteza s tvoje strani. Lepa hvala za tvoje komentarje na Metuljčici. Tale Hello Kitty me spremlja že kar nekaj časa, saj so moje male prijateljice njene prave "fenice". Čudoviti izdelki. Tudi ozimnica je več kot dobra ideja, voščilnica pa je mega!

Helena pravi ...

Že embalaža za ozimnico je fantastična, ko bo še vsebina, pa bo tako še bolj super.
Zanimivo, kako je ta lik mačke priljubljen. Tudi moje nečakinje so čisto nore nanjo. Krasen komplet!

Hiška iz papirja pravi ...

Draga Martina, tudi mi rastemo in se učimo ob tvojih umetnijah! Kar ne morem se nagledati prekrasnega kompleta za ozimnico, Hello Kitty kompletek bi si moja Nina takoj prisvojila (velika fenica te mucke je), voščilnica pa tudi čudovita! Hvala za prijazne besede, ki si jih zapisala v moji hiški in tudi tukaj! Lepo bodi, Maja

Mojca pravi ...

Same luštne stvari pri tebi, taler sestavljanka mi je zelo všeč, kako krasna ideja!! kozarčki so pa tudi prekrasni. lp

Klara pravi ...

Martina, vse se učimo ena od druge. Tudi tvoji izdelki so velikokrat navdih. Krasno "ozimnico" si pripravila...in hello kitty...če ne bi povedala, bi mislila, da je kupljena.Super darilce. :))

Klara pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Andreja L. pravi ...

Tudi tebi hvala, ker lahko gledamo in se učimo od tebe :-))
Tale objava je prava bomba ... zelo si bila pridna.
Kozarčki so zelo lični, Hello Kitty je prisrčna, zadnja voščilnica pa deluje zelo mehko in žametno!

oldpunca pravi ...

O, kako lepo si ulovila čas :-) Kozarčki za ozimnico in škatla so čudoviti. Muca je prav prisrčna in gotovo je razveselila obdarovanko.
Hvala za čudovito voščilnico. Lepo je, da smo si, vsaka s svojimi izdelki in vsaka s svojim stilom, ena drugi v navdih, da črpamo ideje iz blogov in da uživamo v "druženju" :-))

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Ma kaj naj še dodam, na vse objavljeno, pokomentirano
Super Martina
lp Tamara

Ne-Ja pravi ...

Super in zelo domiselne priprave na ozimnico si imela. Kar pa se tiče Hellov Kitty - vsaka ti čast.

Hvala, ker si se ustavila pri meni in mi s tem pokazal tudi tvoj blog. Se moram vsesti in prečekeriati tovje objave, ma kar sem do sedaj videla je fenomenalno :)

papa
Jerneja

Janja pravi ...

Kozarčki so dobili čudovite obešanke, kompletek za deklico je super. Pri zadnji voščilnici pa je ozadje tako odlično narejeno, da sem jo morala povečati :).
Res si nam pokazala zelo lepe izdelke. Lp

Vladuška pravi ...

Kako cudovito si pripravila kozarcke in tale muca je tudi kjut.

Biljana pravi ...

O,kako si pridna, kozarci sofenomenalni, darilce za mlado gospodično pa čudovito. Zelo si se potrudila.