četrtek, 17. julij 2014

Počitnice, počitek in spomini

Poletje je pri nas vedno zaznamovano s počitnicami. To je predvsem zame tisti čas leta, ko si dam duška in maksimalno uživam v stvareh, za katere je med letom zmanjkalo časa, ali pa si ga nisem vzela dovolj. Spet uživam ob prebiranju in občudovanju vaših čudovitih objav in izdelkov. Spet je moj kotiček zaznamovan s tistim ustvarjalnim neredom, ki mi je tako ljub :). Prišel je tudi čas za moje nove objave in tokrat bom izkoristila Tinin in Vladkin izziv ter Martinino čudovito voščilnico.

Ker smo morali  zaradi višje sile in poškodbe mojega dragega prestaviti odhod na morje,  so se priprave nenačrtovano podaljšale. Med drugim je nastala tudi spodnja škatlica ali skrinja zakladov, kamor bova s Svitom spravljala najdragocenejše školjke, kamenčke... in zraven napisala spominčke, da ne bodo šli v pozabo. Moj dragi je pri tem "zlobno" dodal, da bo ta škatlica "rahlo" premajhna za vso tisto količino kamnov in školjk, ki jih jaz po navadi prinesem domov, pa vendar...Nastala je še ena moška voščilnica s temnim ozadjem.


Danes, ko sem pisala to objavo, je tiho odšla k večnemu počitku. Tiha, preprosta, polna dobrote in hkrati neomajna v svojih prepričanjih in življenjskih vrednotah. Draga F. spodnja voščilnica je nastala Zate. V spomin Nate. Kot sem nekoč, nekje  prebrala... Ni res, da je odšla - nikoli ne bo! Ujeta v naša srca z najlepšimi spomini, bo vsak naš korak spremljala v tišini...


Vsem vam pa - maksimalno izkoristite počitek in počitnice, ki so že prišle, ali pa še bodo. Napolnite jih s stvarmi, ki bodo nekoč postale najlepši spomin.

Martina

10 komentarjev:

Martina pravi ...

Predivni radovi. kutija mi se posebno svi+a. upotrijebila si lijep papir i super si je ukrasila.
Lp, Martina

helena pravi ...

Škatlica je čudovita in kar verjamem, da bo mogoče malce premajhna za vse čudovite naravne zaklade. Tudi ostali dve voščilnici sta zelo lepi, vrtnice so čudovito pobarvane.

Danica pravi ...

Ta knjigica je res super ideja za shrajevanje školkic. Tako v stilu. Pridna mami.
Tudi voščilnici sta zelo zelo lepi.
Misel, ki si jo napisala pa kar drži.
Lp Danica

DB pravi ...

Zelo lepi izdelki. Škatlica za zaklade pa bo verjetno polna zakladov.

Vladuška pravi ...

Kako super škatlice, za prave male in velike gusarje in raziskovalce. Tudi tale moška je takšna cool, pri sožalni pa so mi tako všeč te nežno pobarvane vrtnice.

Mojca pravi ...

oh tole je pa res vse tako lepo, ampak škatlica pa zmaga in upam, da jo bosta do vrha napolnila s školjkami. lp

Helena pravi ...

Upam, da zdaj že uživate na morju in v čudovito gusarsko škatlico shranjujete morske spomine.

Moška voščilnica - čudovita je in všeč so mi rdeči dodatki.
Sožalnica - zanimiva z zelo lepimi cvetovi.

Andreja L. pravi ...

ooo kako lepo knjigo si naredila in tudi ostali izdelki so zelo lepi :-))

Jana pravi ...

Martina...čudovita morska škatlica in zelo všeč mi je papir, ki si ga izbrala. Všeč mi je gusarček in vrvice na knjigici. Hhhhmmm...kaj naj rečem za moško voščilnico in sozalnico. Obe sta zelo lepi, ampak črne se kar bojim ;((
Nočko, Jana

Tina pravi ...

Martina, morda ste že na morju in pridno polnite škatlivo...oprosti, ker sem toliko časa `prihajala na obisk`. Vse kar narediš mi je zelo všeč...notri je vtkana tvoja prijaznost in milina. Pa zelo lepo si napisala...res je tako. Prijazen pozdrav in hvala, ker si se nama pridružila na izzivu.