ZELENA NI SAMO POMLAD

Pri nas zadnje čase prevladuje zelena barva. Pa ne zaradi pomladi,ampak zaradi enega posebnega škrata.


Ne dolgo nazaj sva s Svitom obiskala Narodno galerijo in med umetninami res uživala. Navdihnila ga je knjiga Gal v galeriji (Svetlana Makarovič)


Res krasna slikanica in tako simpatičen škrat Gal. Njega je navdihnila slikanica, mene pa škrat Gal in Tinini škratki ter  Tinina in Vladkina čudovita knjižna kazala.




Nastala so knjižna kazala in tagi za škratovski dnevnik, ki ga bo Svit uporabljal za raziskovanje umetnin, ki jih je videl v galeriji. Tako zelo pomirjujoče so. 


Ohranjajmo notranji mir, mislimo pozitivno. Osredotočajmo se na dobro. Bodimo hvaležni za vsak trenutek, ki ga preživimo z bližnjimi. Bodimo hvaležni za vse tiste, ki v tem trenutku skrbijo za druge in s svojimi bližnjimi ne morejo biti. Ostanite zdrave.

Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
To bo pa lep spomin na obisk galerije in krasna zakladnica znanja. Svetovno si pobarvala škrate in zelo lepo "ilustrirala" naslovnico Galovega dnevnika.
Oseba Zvonka sporoča …
Tudi meni je ta slikanica zelo pri srcu. Ti pa si izdelala še čudovit dnevnik in prisrčna kazala z zelenimi škrati. Bodi zdrava.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudovito si ustvarjala. Tudi knjigica je lepa.
Pozdravček Tamara
Oseba Valentina B sporoča …
Zeleno, ki te ljubim zeleno. Zelena pomirjajoča. Pozitivna. Ravno za te dni. To zgodbo sem že tolikokrat rekla, da jo vzamem v roke in pokažem v šoli učencem. Upam, da kmalu res. Tile škratki bi lahko zavili tudi na Irsko, samo še deteljica jim manjka za srečo in srečne dni. Krasni škratki na bralkah so nastali in čaroben škratovski dnevnik. Naj bo mirno in zdravo te dni.
Oseba Tina Z. sporoča …
vau, kako lepi škrati,čudovito je vse.
tudi jaz obožujem zeleno in narodno galerijo.
Oseba Vladuška sporoča …
Kako nadvse ljubki so ti škrati. Krasna kazala in dnevnik.
Oseba Helena sporoča …
Joj, kje je že tisti čas, ko sem to knjigo držala v rokah :) Tebe je navdihnila za čudovite tage s prisrčnimi škratki.

Priljubljene objave

Šivilja in škarjice

Jakobovo po fantovsko, po moško

Reciklaža, ali ko hrčkanje postane uporabno

Skodelica čaja

Velikonočni utrinki

Valentinovo drugače